Rólam - miben támaszkodhat rám?

Szelicsán Pál

családkonzulens, coach, mediátor

Több mint negyed évszázada nős vagyok. Feleségemmel három gyermeket nevelünk. Köztük van már felnőtt, szinte felnőtt és kamasz. Ketten együtt sok nehézségen, veszteségen, családi életciklus váltáson vagyunk túl, amelyből rengeteget tanulhattunk.

Közel három évtizede dolgozom a versenyszférában, azon belül a pénzügyi szektorban. Munkám során számtalan képzést és tréninget tartottam cégen belül. Fokozatosan erősödött bennem, hogy a tapasztalataimat mások támogatására is fordíthatom.

2013 óta a munkám mellett mediátor, közvetítő vagyok, amely terület elsősorban a konfliktusok kezelésének a módszertana. Ezt követően pár- és családkonzultációt tanultam, és coach képesítést is szereztem. EFT alapképzésben vettem rész, illetve EFT - hold me tight csoportvezetői végzettséggel rendelkezem.

Szakmai partner bevonása párokkal és családokkal végzett munkámba:

Párokkal, illetve családokkal folytatott üléseim alkalmával, esettől függően, szakmai társ bevonását is javasolni szoktam. Amennyiben szükségét látom, kolléganő bevonását kezdeményezem, aki így olyan pár és családi nehézségek esetén nyújthat plusz támogatást, amikor fontos lehet, hogy beszélgetésünkbe ellenkező nemű szakembert is bevonjunk. Természetesen ezt minden esetben előre egyeztetem ügyfeleimmel.

Szakmai partnereim:

Füredi Katica - pszichozona.hu

Glázer Ildikó - parkapcsolatreform.hu/rolam

Szajáni Piroska - családterapeuta, okleveles szociális munkás, gyásztanácsadó