Párkapcsolati Érték Program (PEP) - nem csak házasságban élőknek

Csoportos munka, tréning

A Párkapcsolati Érték Programunk (PEP) célja, hogy segítse azokat, akik a párkapcsolati út elején állnak, céljuk a kapcsolatuk mélyítése, a minőségi kommunikáció erősítése, és felkészülés a felbukkanó krízisek, konfliktusok leküzdésére. 

Tapasztalataink szerint, a házaspárok/élettársak akkor kérnek segítséget, amikor már nagy a baj a kapcsolaton belül. Szinte utolsó esélyként gondolnak arra, hogy felkeresnek egy szakembert. Majd a konzultációs folyamat során Ők maguk állapítják meg, "már sokkal előbb kellett volna jönnünk". 

Igen! A párkapcsolat, az együttélés, illetve a házasság során vannak olyan nehézségek, amelyekkel biztos szembe kell nézni, hiszen ezek elkerülhetetlenek. Az elsők között találkozhatunk a kapcsolatunk során az elköteleződés kihívásaival, majd az első gyermek megszületése után felmerülő nehézségekkel. 

Amennyiben nem sikerül őket megoldani, úgy a helyzet fokozatosan egy negatív spirálba kerülhet. Ilyen lehet többek között a szülőkről való leválás, az elköteleződés, az első gyermek érkezése, és még több tucat időzített bomba ketyeghet a kapcsolatban. 

Az élet számos területén hasznos a megelőzés, a felkészülés. Ezt ajánljuk ebben az esetben is!

Számunkra kiemelten fontos, hogy minél több figyelem jusson egy-egy párra, ezzel biztosítva a  hatékonyságot. Így minimum 3, de maximum 5 pár jelentkezhet egy-egy csoportba!

Jelentkezéseket a parmegoldas@gmail.com e-mail címre várjuk!

Amennyiben nem csoportos munka során szeretnél foglalkozni a témával a pároddal, úgy egyéni egyeztetés alapján állítunk össze személyre szabott programot. 


Több évtizede tartó kapcsolatunk során megtapasztaltuk a párkapcsolatokkal együtt járó örömöket és nehézségeket is. Ezt a tapasztalatot, és szakmai tudásunkat szeretnék átadni annak érdekében, hogy másokat segítsünk azon az úton, melyen közösen elindultak, és legjobb szándékuk szerint próbálnak minél harmonikusabban és szeretetben végigjárni.

Célunk az, hogy a Program segítségével a párok rendelkezzenek olyan megoldó készlettel, amelyekkel felkészültté válhatnak az előttük álló nehézségek leküzdésére. Ne kelljen azt mondani évekkel később, hogy "már sokkal előbb kellett volna....."